За нас

Техноинвест е семејна компанија основана во 1991 година.

Техноинвест e лидер во сегментот на транспортни ланци во Македонија.

Сега чекориме понатаму со воспоставување на цврсти релации со нашите нови партнери, со што донесуваме нов квалитет и нови производи.

Заедно со новите и со нашите постоечки партнери, сигурни сме дека ќе не препознаете како најрелевантен добавувач за производите и решенијата прикажани во овој каталог.

Контакт

Народен Фронт 19а/1/25а, 1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 311 2064
Фак: +389 2 322 4032
Канцеларии
google map
Магацин
google map
Новости
blogger.com
Профил
linkedin.com
Галерија
picasa.com